Medisch Centrum

Zoekt u ruimte voor uw praktijk of organisatie? Er zijn nog enkele mogelijkheden in het Medisch Centrum! Variërend van 33 m² tot 58 m² en een eigen ingang is mogelijk. Neem contact op voor meer informatie!

Voor zorg en behandeling kunt u terecht bij Medisch Centrum Bijsteren. Onder één dak vindt u hier fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, osteopathie, diëtiek, thuiszorg, een psychosociaal therapeut en een pedicure. Naast zorg en behandeling kunt u hier ook terecht voor de kapper.

Binnen Medisch Centrum Bijsteren werkt ieder specialisme zelfstandig. Waar nodig wordt er gebruik gemaakt van elkaars kennis en kunde. Op die manier kunnen wij u de beste zorg bieden.

Joyce de RooDiana Beumer

links: Joyce de Roo, rechts: Diana Beumer

Fysiotherapie

Heeft u last van bekken, rug, schouders, nek of hoofd? Of heeft u bewegingsproblemen als gevolg van aandoeningen van het (centrale) zenuwstelsel zoals een beroerte, MS of dementie? Fysiotherapie Bijsteren helpt. Samen hebben Joyce en Diana 50 jaar ervaring als fysiotherapeut, ieder met eigen specialisaties! Kijk voor meer informatie op www.fysiotherapiebijsteren.nl of bel 0341-843460.

Marian Bloem

Marian Bloem

Gewichtsconsulent

Wil je iets aan je gewicht doen, maar heb je geen idee hoe te beginnen?
Wil je slanker worden en vooral lekkerder in je vel zitten?
Maak een afspraak dan kan ik je helpen!

Ik help je met inzicht krijgen in je huidige gewoontes. Afvallen is voor de één eenvoudiger dan de ander. Samen gaan we kijken wat het best bij jou past en ik geef je praktische adviezen. Je lengte, gewicht en lichaamssamenstelling (antropometrische gegevens) ga ik opmeten en aan de hand daarvan gaan we samen kijken wat voor jou het beste werkt om je doel(en) te bereiken.

Als je afvalt en je conditie verbetert, voel je je gezonder, zelfverzekerder en krijg je ook meer complimentjes over hoe goed je eruit ziet, wat je weer motiveert om door te gaan. Afvallen is meer dan alleen een getal op de weegschaal.

Voor meer informatie: www.GezondPutten.nl of bel: 06 1898 0538.

Marian Bloem
gewichtsconsulent

Alma Jansen-Boldewijn

Alma
Jansen-Boldewijn

Logopedie

Voor problemen op het gebied van spraak-/taal-/gehoor-/stem-/eet- en drinkproblemen kan logopedie een oplossing bieden. Op de maandag, woensdag, donderdag en vrijdag is Alma Jansen-Boldewijn, logopedist, aanwezig in “De Samaritaan”, voor een ieder die hulp nodig heeft bij bovengenoemde problemen. Avond- en thuisbehandelingen behoren tot de mogelijkheden. Kijkt u voor specialisaties en meer informatie op: www.logopediebijsteren.nl of bel naar 06-36392924 (overdag en ’s avonds).

Lisette van Voorthuizen

Lisette van Voorthuizen

Diëtist

Eten en drinken is iets wat we elke dag doen, het kan ons helpen om ons gezond en fit te voelen. Maar weet jij ook wat jouw lichaam nodig heeft? En wat als er omstandigheden zijn waardoor jouw lichaam (tijdelijk) andere behoeften krijgt?

Als diëtist ben ik, Lisette van Voorthuizen, specialist op het gebied van voeding bij gezondheid en ziekte. Ik wil je helpen en begeleiden, zodat jij zelf bewust kunt kiezen voor wat gezond is en wat jouw lichaam nodig heeft. Dit wil ik doen door een gesprek te voeren waarin jij kunt aangeven wat voor jou belangrijk is, hoe jouw leefstijl eruit ziet en waar je graag begeleiding bij wilt. Ik ben aanwezig op woensdag en vrijdag. Avondspreekuren en huisbezoeken behoren tot de mogelijkheden. Kijk voor specialisaties en meer informatie op 123voedingsadvies.com óf bel naar: 06-111 966 41.

Leonieke Scheepsma

Leonieke Scheepsma

Psychosociaal therapeut

Soms zijn er moeilijkheden in je leven, vanuit het verleden of heden, waar je alleen niet uitkomt. Dan kan het goed zijn dat er iemand anders met je meekijkt en meedenkt. Samen met u wil Psychosociaal therapeut Leonieke Scheepsma werken aan oplossingen voor problemen die zijn ontstaan op psychosociaal gebied. Haar specialisatie is rouw en verlies. Kijk voor meer informatie op www.hartgericht.nl of bel: 06 – 106 33 844.

Het team van RST

RST Logo

Thuiszorg

Hebt u hulp in uw thuissituatie nodig? RST Zorgverleners biedt huishoudelijke hulp, verzorging en verpleging.

Verzorging en Verpleging
Voor de persoonlijke verzorging (bijvoorbeeld wassen, eten, aankleden en wondverzorging) hebben we een team professionele verzorgenden. In het geval van verpleging (bijvoorbeeld wondverzorging en decubitus, sondevoeding of infuusbehandeling) komt onze verpleegkundige bij u thuis.

Moet u gebruik (leren) maken van hulpmiddelen? Moet u na een ziekenhuisopname rekening houden met beperkingen? Hebt u te maken met een acute of chronische ziekte óf een handicap? We geven u deskundige en praktische adviezen voor het dagelijks leven in de thuissituatie.

Huishoudelijke hulp
Als u zelfstandig woont, weet u uit ervaring wat er komt kijken bij het huishouden. Belangrijk werk dat u geen week kunt overslaan. Maar wat als u dit werk niet zelf kunt doen? Dan staan de huishoudelijke hulpen van RST Zorgverleners voor u klaar. Wij ondersteunen u bij de taken die u niet (of niet helemaal) zelf kunt uitvoeren. Zo blijft uw huis op orde en voelt u zich prettig in uw woonomgeving.

Een vertrouwd idee. Dát is het als u kunt rekenen op onze zorgverleners. Zij geven u precies de zorg die u nodig hebt. Heel dichtbij, betrokken en vanuit een reformatorische levensovertuiging.

Kijk voor meer informatie op www.rstzorg.nl of vraag naar de wijkverpleegkundigen. Zij zijn bereikbaar via 0342-745242.

Carolien Hagen

Carolien Hagen

Pedicure

Carolien Hagen van pedicurepraktijk De Voetnoo(d)t verzorgt uw voeten. U kunt o.a. terecht voor behandeling van kalk- en schimmelnagels, likdoorns, ingegroeide nagels en eelt etc.
Voor het maken van een afspraak kunt u bellen: 06-42442432.

Tineke Franke

Tineke Franke

Knip & Kapsalon Tineke

Knip & Kapsalon Tineke

Kapper

Knip & Kapsalon Tineke
“Geknipt voor u en jou”

Loop gerust even binnen of bel/mail voor een afspraak:
06-11213112
tinekefranke@zonnet.nl

Openingstijden:
Woensdagochtend
Donderdag (hele dag)
Vrijdagochtend

Van Harte welkom !!

© 2020 De Samaritaan | Probleem melden