Verder winkelen

Medisch Centrum

Voor zorg en behandeling kunt u terecht bij Medisch Centrum Bijsteren. Onder één dak vindt u hier fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, osteopathie, diëtiek, thuiszorg, een psychosociaal therapeut en een pedicure. Naast zorg en behandeling kunt u hier ook terecht voor de kapper.

Binnen Medisch Centrum Bijsteren werkt ieder specialisme zelfstandig. Waar nodig wordt er gebruik gemaakt van elkaars kennis en kunde. Op die manier kunnen wij u de beste zorg bieden.

Fysiotherapie

Fysiotherapie Bijsteren is sinds oplevering van de Samaritaan in 2014 gevestigd in het medisch centrum op de begane grond  van de Samaritaan. Wij hebben ruime fysiotherapeutische ervaring in het behandelen van  artrose, parkinson, MS , (doorgemaakte) CVA, revalidatie en alles wat u fysiek beperkt in het dagelijks functioneren.

U kan zich middels directe toegankelijkheid aanmelden voor behandeling evenals op advies en/of verwijzing van uw huisarts, medisch specialist of andere disciplins.

Ons team bestaat uit Joyce, Danny en Diana, ieder met zijn eigen specialisaties.

Kijk voor meer informatie op de website: www.fysiotherapiebijsteren.nl

IMG 0 ()
Joyce
00  ()
Danny
IMG 00 ()
Diana

Logopedie

Voor problemen op het gebied van spraak-/taal-/gehoor-/stem-/eet- en drinkproblemen kan logopedie een oplossing bieden. Op de maandag, woensdag, donderdag en vrijdag is Alma Jansen-Boldewijn, logopedist, aanwezig in “De Samaritaan”, voor een ieder die hulp nodig heeft bij bovengenoemde problemen. Avond- en thuisbehandelingen behoren tot de mogelijkheden. Kijkt u voor specialisaties en meer informatie op: www.logopediebijsteren.nl of bel naar 06-36392924 (overdag en ’s avonds).

Alma Jansen-Boldewijn

Psychosomatische oefentherapie – Praktijk Beweeg in Balans

Heeft u al langer bestaande lichamelijke klachten die maar niet overgaan of onverklaarbaar lijken, dan kan een psychosomatisch therapeut u wellicht verder helpen. Sinds 2019 is Hester Looijen (oefentherapeut Mensendieck) werkzaam in de Samaritaan als psychosomatisch oefentherapeut. Daarnaast is zij gespecialiseerd in het behandelen van chronisch pijn en slaapproblemen. Ze werkt veel samen met haar collega’s van fysiotherapie Bijsteren.

In de behandeling kijkt Hester samen met haar cliënten naar de psychosociale factoren die een rol kunnen spelen bij het ontstaan of in standhouden van de lichamelijke klachten. De behandeling bestaat uit lichaamsgerichte oefeningen en therapeutische gesprekken, waarbij gezocht wordt naar de oorzaak (de stressor) van de klachten, zodat er klachteninzicht ontstaat. De behandeling richt zich op het verminderen van de stressor en lichamelijke klachten, waarbij de fysieke en mentale balans hersteld wordt.

Voor meer informatie kunt u kijken op mijn website: www.mensendieck-harderwijk.nl

foto hester ()
Hester Looien

Art of Beauty

Mijn naam is Krista Schreuder, trotse eigenaresse van beautysalon Art of Beauty. In mijn salon kan je terecht voor hoogwaardige gezichtsbehandelingen met het prachtige merk Babor Cosmetics. Tijdens elke behandeling kijk ik naar de behoefte van de huid en stel samen met jouw wensen een behandelplan op. Onze huid heeft dagelijks veel te verduren, denk aan alle invloeden van buitenaf: UV stralen, blauw licht, luchtverontreiniging maar ook ons inwendige systeem heeft veel invloed op de huid.

Mijn behandelingen voor jouw huid zijn altijd op maat en tijdens de huidanalyse bespreek ik wat je kan verwachten qua behandeling en kosten. Ook voor aanvullingen in de behandeling, zoals wimpers en wenkbrauwen verven, harsen en epileren kan je bij mij terecht. Met passie voor mijn vak, sta ik voor je klaar om het beste uit jouw huid te halen. Perfectie, kennis, kwaliteit, wellbeing. Dat is wat je van mij mag verwachten. Het optimale resultaat van de behandeling wordt bereikt door de producten ook thuis te gebruiken. Samen gaan we voor jouw mooiste huid!

krista ()
Krista Schreuder

Psychosociaal therapeut

Soms zijn er moeilijkheden in je leven, vanuit het verleden of heden, waar je alleen niet uitkomt. Dan kan het goed zijn dat er iemand anders met je meekijkt en meedenkt. Samen met u wil Psychosociaal therapeut Leonieke Scheepsma werken aan oplossingen voor problemen die zijn ontstaan op psychosociaal gebied. Haar specialisatie is rouw en verlies. Kijk voor meer informatie op www.hartgericht.nl of bel: 06 – 106 33 844.

Leonieke Scheepsma

Pedicure

Carolien Hagen van pedicurepraktijk De Voetnoo(d)t verzorgt uw voeten. U kunt o.a. terecht voor behandeling van kalk- en schimmelnagels, likdoorns, ingegroeide nagels en eelt etc.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen: 06-42442432.

Carolien Hagen

Kapper

Anja's Haarstyling

Mijn naam is Anja van Loo-Beije, ik ben al ruim 20 jaar werkzaam in het kappersvak. Sinds 1 januari 2024 ben ik de trotse eigenarese van Anja's Haarstyling. U kunt bij mij terecht voor knippen, kleuren, permanenten, watergolf en föhnen.

De salon is geopend op:

Woensdag van 09.00- 13.00

Donderdag van 09.00 - 17.30

Vrijdag van 09.00 - 17.30

Mijn deur staat altijd open voor het maken van een afspraak.

Anders ben ik te bereiken via 06-25110863 of info@anjashaarstyling.nl

foto Anja (00) ()
Anja van Loo-Beije

Thuiszorg

U woont zelfstandig en daar geniet u van. Toch kunnen de huishoudelijke taken een steeds zwaardere, fysieke belasting worden. Of misschien heeft u thuis verzorging of verpleging nodig. Dan kunt u daarvoor bij RST Zorgverleners terecht. We zijn een professionele organisatie en bieden kwalitatief hoogstaande zorg in de thuissituatie. Heel dichtbij, betrokken en vanuit een reformatorische levensovertuiging.

Verzorging en Verpleging

Als u zorg nodig heeft voelt u zich misschien kwetsbaar. Het is dan prettig als er iemand bij u komt die verstand van zaken heeft, u begrijpt en u het gevoel geeft dat u hem of haar kunt vertrouwen. Samen met u, uw partner en/of mantelzorger(s) brengen we in kaart wat er nodig is om u de juiste zorg te geven. Dit kan zorg of ondersteuning zijn van tijdelijke aard, zoals hulp bij wassen en aankleden en het toedienen van medicatie, maar ook intensieve thuisverpleging.

Ook kunt u bij ons terecht voor preventieve zorg. We geven voorlichting, advies en instructies. Onder andere over voeding, huidproblemen, incontinentie, valpreventie, medicatieveiligheid en ondersteuning van mantelzorgers. Daarnaast verlenen we specialistische zorg, zoals wondzorg, dementiezorg, oncologische zorg en palliatieve zorg. Waar mogelijk maken we gebruik van hulpmiddelen en technologie. Ons uitgangspunt is dat u uw eigen regie behoudt.

Huishoudelijke ondersteuning

Zeker wanneer u ouder wordt, door ziekte of door een beperking is het niet altijd gemakkelijk om alle huishoudelijke taken zelf uit te voeren. We bieden u graag voor korte of langere tijd huishoudelijke ondersteuning, zodat uw woning schoon en leefbaar blijft en op orde is.

Met een huishoudelijk medewerker van RST Zorgverleners haalt u een professionele, maar ook vertrouwde hulp in huis die u ondersteunt bij de noodzakelijke, huishoudelijke taken. We ondersteunen u bij de taken die u niet (of niet helemaal) zelfstandig meer kunt uitvoeren. Samen met u kijken we naar wat u zelf nog kunt, wat uw naaste omgeving voor u kan betekenen en welke ondersteuning vanuit RST nodig is. Op die manier kunt u zo lang mogelijk blijven genieten van uw eigen prettige woonomgeving.

Op onze website www.rstzorg.nl vindt u uitgebreide informatie over ons zorgaanbod. Heeft u een vraag over de verpleging en verzorging die wij verlenen? Of wilt u zorg aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar telefoonnummer 085 - 808 81 60 of door een e-mail te sturen naar wijkverplegingwestveluwe@rstzorg.nl.

Foto VV RST Zorgverleners
DEF RST Zorgverleners logo corporate RGB
Foto HO RST Zorgverleners