Verder winkelen

Woonzorgappartementen

Woonzorgappartementen zijn huurappartementen waar u zelfstandig kunt wonen. Ze zijn zodanig aangepast en ingericht dat u hier ook uitgebreide zorg en verpleging kunt krijgen als het nodig is/wordt.

Indeling appartementen

De Samaritaan heeft vier verdiepingen die plaats geven aan 52 huurappartementen. De meeste appartementen zijn 73 m2 (woningtype W2 onder de link ‘Overzicht indeling appartementen’). Deze appartementen zijn beschikbaar voor mensen onder en boven de huurtoeslaggrens. Daarnaast zijn er 7 grotere hoekappartementen van 83 m2 (woningtype W1 en W6) en 6 penthouses van 95 m2 met een dakterras (woningtype W3, W4, W5).

Alle appartementen hebben naast de slaapkamer een hobbykamer en een berging. De appartementen op de bovenste verdieping hebben een bijzondere uitstraling door een verhoogd plafond en lichtkoepels in de kamer en slaapkamer.

Wilt u meer informatie of een appartement bezichtigen, neem dan gerust contact met ons op.

Ga naar:

Toewijzingscriteria

Criteria voor appartementen onder de huurtoeslaggrens:

  • u woont langer dan drie jaar in Putten of ondergenoemde plaatsen of langer dan zes jaar onafgebroken in de afgelopen zestien jaar of u hebt een economische of maatschappelijke binding aan deze plaatsen. Dat betreft de gemeenten Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Elburg, Oldebroek, Epe, Hattum en Heerde.
  • u bent 55 jaar of ouder.
  • u bezit óf de Nederlandse nationaliteit, óf wordt op grond van een wettelijke bepaling als Nederlander behandeld, óf beschikt over een geldige verblijfstitel in Nederland.

Als er onvoldoende belangstellenden vanuit de regio zijn, kunnen de appartementen toegewezen worden aan belangstellenden buiten de regio. Het is dus altijd aan te bevelen om u aan te melden voor de wachtlijst, ook al woont u niet in de regio.

  • Voor de appartementen boven de huurtoeslaggrens gelden alleen het tweede en derde criterium.
  • Voor de penthouses geldt alleen het derde criterium.

De toewijzing gaat op volgorde van aanmelding.

In het toewijzingsbeleid, opnamebeleid en de zorgverlening wordt geen onderscheid gemaakt tussen mensen op basis van identiteit. Iedereen die een appartement wil huren kan in principe huren. Wel wordt aan u als huurder gevraagd zich te conformeren aan het identiteitsbeleid van het woonzorgcomplex. Het visiedocument vormt een bijlage van de huurovereenkomst.